Nu boeken

Over het park

Het Park

Résidence Koningshof in Schoorl is een prachtig gelegen vakantiepark wat wordt gekenmerkt door rust en ruimte en de unieke locatie aan de prachtige duinen. In onze luxe stenen vakantiehuizen in Oudhollandse stijl kunt u genieten van een zorgeloze vakantie. Bergen en Schoorl zijn bij uitstek een plek waar u tot rust komt en kunt ervaren wat de omgeving te bieden heeft aan cultuur en natuur. Dit alles is te beleven in het mooie dorpje Schoorl waar u de beroemde klimduin kan beklimmen om vervolgens een verfrissend drankje te drinken op één van de sfeervolle terassen. Een dag naar zee of een wandeling in de duinen, doen u nog meer wegdromen… Voor het snuiven van cultuur of een lekker dagje winkelen kunt u een dagje naar Alkmaar. Daar zal u oog in oog staan met de mannen van de kaas. Bezoek ook het ‘kunstenaarsdorp’ Bergen. Al eeuwen lang laten schilders, componisten, dichters en schrijvers zich inspireren door dit magische dorp. Bergen staat verder bekend om de gezellige restaurants en vele leuke winkel boutiqjes. Een bezoekje aan Amsterdam wat op een half uur rijden ligt is de finishing touch van uw droomvakantie.

 

Locatie

Résidence Koningshof is gelegen in Schoorl in de provincie Noord-Holland. Het gewest met een rijk verleden, mooie duinen, velden vol molens, brede meren, de zee met haar prachtige stranden en nog veel meer Hollands pracht. In Schoorl en Bergen geniet u vooral van een lange fiets- of wandeltocht door de duinen met de zeelucht in uw neusgaten en tegelijkertijd van de gezellige dorpsfeer die er hangt. De rust en tegelijkertijd de gezelligheid van Noord Holland zal u zowel binnen als buiten het park als zeer prettig ervaren.

 

Aanbod

Op Résidence Koningshof ervaart u die welverdiende vakantie in één van onze unieke vakantiehuizen! Al onze vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van alle gemakken. Ook alle tuinen bieden veel privacy en zijn prachtig aangelegd, zodat u zowel binnen als buiten van een optimale beleving geniet.

Service

 

De klantvriendeklijke service die wij op ons park bieden zal u zeker aanspreken. Wij vinden het prettig dat u zich thuis voelt op ons park en zullen u altijd hartelijk onvangen op onze receptie. Voor vragen of eventuele onvolkomendheden kunt u zich altijd bij ons melden.

Wij zullen er ieder geval alles aan doen om u zo´n zorgeloos mogelijk vakantiegevoel te geven.